Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Καταδίκη συμπεριφοράς μέλους του ΚΚΕ





Η απάντηση του καλέσματος του ΣΥΡΙΖΑ για ενότητα στην βάση της ανάπτυξης των κινημάτων ήρθε χθες βράδυ από το ΚΚΕ στην διασταύρωση Αμφιθέας-Αγίας Βαρβάρας στο Παλαιό Φάληρο με πρωταγωνιστή στέλεχος του ΚΚΕ και ένα μπαστούνι του μπειζ-μπολ.
Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην διακομματική επιτροπή του δήμου για τις ευρωεκλογές, διαταράσσοντας το ήπιο και πολιτισμένο κλίμα πολιτικής αντιπαράθεσης που κατά γενική ομολογία επικράτησε στο Παλαιό Φάληρο, απείλησε συνεργείο αφισοκωλυτών του ΣΥΡΙΖΑ που τοποθετούσαν αφίσες βάσει της απόφασης της διακομματικής, με ένα άσπρο μπαστούνι του μειζ-μπολ που είχε φροντίσει να έχει κρυμμένο στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος στην συνεδρίαση της διακομματική επιτροπή είχε απειλήσει με ανάλογες ενέργειες «από τους οικοδόμους του ΚΚΕ» αν σκεπαστεί αφίσα «του» από αφίσα άλλου κόμματος.
Το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν διερχόμενοι, και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με μέλη του ΚΚΕ, απομόνωσαν και απομάκρυναν τον θερμοκέφαλο μέλος του ΚΚΕ που με την συμπεριφορά του και το μπαστούνι του ντροπιάζουν και την ιστορία του ΚΚΕ αλλά και υποτιμούν τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου.
Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το γεγονός και καλεί τους κατοίκους της περιοχής να απομονώσουν παρόμοιες εκτός τόπου και χρόνου λογικές και πρακτικές, που η διατήρησή τους δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση την προώθηση των στόχων της Αριστεράς και προσβάλλουν το ήθος των αγώνων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: