Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Με επιτυχία η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγ. Βαρβάρα Π. Φαλήρου



Με επιτυχία έγινε στις 18.5 η ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π. Φαλήρου στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας Π. Φαλήρου με θέμα: Ευρωεκλογές και Περιβάλλον- Παλέψτε με την Αριστερά.


Στην πιο παραμελημένη γειτονιά του Π. Φαλήρου, ο Δημήτρης Στρατούλης και η καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής και μέλος της επιτροπής πόλεων και περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Πορτάλιου, ανέλυσαν το πλαίσιο των Ευρωεκλογών αλλά και της σημασίας των τοπικών κινημάτων στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος από εκείνες τις δυνάμεις που ασελγούν πάνω του στο όνομα της κερδοσκοπίας. Η παρέμβαση της Μαριλένας Ιατρίδου, από τον ΣΥΡΙΖΑ Π. Φαλήρου, εστιάστηκε στα ειδικά προβλήματα περιβαλλοντολογικής διαχείρισης της πόλης μας και σε ένα σύντομο ιστορικό από την πλούσια δράση των τοπικών κινημάτων σε περιβαλλοντολογικά θέματα. Στην εκδήλωση παραυρέθηκε και χαιρέτησε και ο Ζαφείρης Ζαφείρας, μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ.
Η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της Ελένης Πορτάλιου, στην οποία αναλύεται η πολιτική διάσταση της οικολογίας, παρουσιάζεται στο ένθετο Οικολογία ”Στο Παλιό Φάληρο, Αριστερά” (κλίκ εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: