Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο του Νεπάλ, Πρατσάντα

Αγαπητέ πρόεδρε Πρατσάντα, εκ μέρους του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, σας απευθύνουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας για την ανάδειξή σας στη θέση του πρωθυπουργού της πρώτης λαοπρόβλητης κυβέρνησης της νεαρής Ομοσπονδιακής Λαοκρατικής Δημοκρατίας του Νεπάλ.

Μέσα από μια δημιουργική και ταυτόχρονα επίπονη διαδρομή, έχοντας όμως πάντα κατά νου τα συμφέροντα του λαού σας, κατορθώσατε να δώσετε δημοκρατική διέξοδο στους πόθους και τις αγωνίες των εκατομμυρίων πολιτών του Νεπάλ που εδώ και δεκαετίες αγωνίζονται εναντίον της απολυταρχίας, της διαφθοράς, της υπανάπτυξης και της εξάρτησης.

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς σας εύχεται επιτυχία στο δύσκολο έργο που επωμίζεστε, πεπεισμένος ότι η ανάδειξη μιας ακόμη προοδευτικής κυβέρνησης ευνοεί τον αγώνα που δίνουν οι λαοί όλου του κόσμου για πραγματική δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο προοδευτικός ελληνικός λαός και η ελληνική Αριστερά θα σταθούν αλληλέγγυοι με το λαό και την Αριστερά του Νεπάλ, στην κατεύθυνση δημιουργίας και ενίσχυσης ενός διεθνούς μετώπου των λαών εναντίον της μάστιγας του νεοφιλελευθερισμού και του ιμπεριαλισμού.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: