Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Π. Φαλήρου οραματιζόμενος μια άλλη αυτοδιοίκηση με συμμετοχή και διαφάνεια απορρίπτοντας την λογική των παραταξιακών περιχαρακώσεων πήρε την απόφαση στις δημοτικές εκλογές του 2010 να στηρίξει την δημοτική παράταξη  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΙΩΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΛΕΤΑ.

   Φιλοδοξώντας ότι σκοπός της δημοτικής παράταξης θα ήταν να εκφράζει μια άλλη πολιτική στα δημοτικά δρώμενα, μια πολιτική που μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και πελατειακές σχέσεις, να έχει ριζοσπαστικά, οικολογικά και εναλλακτικά χαρακτηριστικά. Να μπορεί να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στην πόλη μας σε προοδευτική κατεύθυνση.

   Το χρονικό διάστημα από τις εκλογές και μετά διαπιστώσαμε ότι η στάση της παράταξης ήταν εκτός των προαναφερομένων στοιχείων που διακρίνουν τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της ριζοσπαστικής αριστεράς.
   Για τον λόγο αυτό θεωρούμε αναγκαία την αποχώρηση μας από την δημοτική παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΛΙΡΙΩΤΩΝ και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις με σκοπό την κοινωνική αλληλεγγύη, την αντίσταση σε πολιτικές που κατεδαφίζουν το κοινωνικό κράτος και διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας.

                                        Π. ΦΑΛΗΡΟΥ